Velkommen på Mat og Landbruk 2020, tirsdag 14. januar!

Programmet starter presis kl.10:00. Med over 400 påmeldte anbefaler vi deg å komme i god tid. Registreringen åpner kl.08:30.
Konferansen arrangeres på Radisson Blu Plaza Hotel, rett ved Oslo S og Oslo Spektrum. Registrering og konferansesal er i 2. etasje.
Oppdatert program finner du her
Adkomst
Både toget, bussen, trikken og t-banen stopper på Oslo sentralbanestasjon, rett ved hotellet.
Om du ankommer med bil er det parkering i hotellets kjeller, se mer informasjon om parkering her.
Måltider
Deltakerne på Mat og Landbruk får selvsagt servert god mat basert på norske råvarer og produkter fra landbrukssamvirkene.
Gi beskjed til serveringspersonalet om du har noen allergier eller andre dietthensyn, så vil de hjelpe deg.
Lunsj blir servert i hotellets restaurant i 2. etasje kl.12:00.
Rett etter konferansens slutt kl.17:00 blir det en uformell minglemiddag i foajeen utenfor konferansesalen. Vi håper du blir igjen noen timer for et godt måltid i hyggelig selskap!
Lurer du på hva du får å spise? Se menyene her
Spørsmål?
Under konferansen kan du henvende deg til oss som er kledd i t-skjorter med Mat og Landbruk-logo.
Om du har noen spørsmål kan du ta kontakt på gunn.sorum@landbruk.no.
Presse
Kontakt kommunikasjonssjef i Norsk Landbrukssamvirke, Frida Gunnestad Johansen, på epost: frida.johansen@landbruk.no