Norsk mat til alle på Mat og Landbruk 2020!

 

Deltakerne på Mat og Landbruk får selvsagt servert god mat basert på norske råvarer og produkter fra landbrukssamvirkene.

Lunsj

Lunsj blir servert i hotellets restaurant i 2. etasje kl.12:00.

Lunsjmeny
Burger av sau, gratinert med modnet Jarlsberg
Brioche-brød, romanosalat, ingefærsyltet tomat og agurk
Stekte mandelpoteter med salsa verde-dressing
Panna cotta

Middag

Rett etter konferansens slutt kl.17:00 blir det en uformell minglemiddag i foajeen utenfor konferansesalen. Vi håper du blir igjen noen timer for et godt måltid i hyggelig selskap!

Middagsmeny
Ceviche av torsk med sitrongress, dillmarinert agurk og fennikelfrø
Saltbakt kålrot med grønnkålsalat og eple
Yuzomarinerte rotfrukter med korianderdressing
Langtidsbraissert høyrygg av okse med ristede mandler
Norsk spekemat med hjemmelagede marmelader og flatbrød fra Røros
Utvalg av norske oster
Dessertbuffet