Landbrukspodden LIVE: Bærekraftig landbruk – hvem sitter med makta?

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad møter NorgesGruppens konsernsjef i liveinnspilling av Landbrukspodden under Mat og Landbruk 2020! 

Hva må til for at norsk landbruk skal bli enda mer bærekraftig og hvem sitter på makta for å få det til å skje?

Er de politiske rammevilkårene for en mer bærekraftig norsk matproduksjon gode nok? Bruker dagligvarekjedene makta si til å fremme bærekraftig mat eller er billigst fortsatt viktigst, og hva gjør landbruksnæringa selv?

Dette er blant spørsmålene vi stiller når landbruks- og matminister Olaug Bollestad, konsernsjef i NorgesGruppen, Runar Hollevik, og Bondelags-leder Lars Petter Bartnes tar debatten på Mat og Landbruk 2020, under liveinnspilling av Landbrukspodden.

Landbrukspoddens eminente programleder, Elisabeth Sæther, er klar for å lede det hele:

– Til Landbrukspodden LIVE kommer de tre viktigste premissgiverne for norsk landbruk: sjefen for Norges Landbruksdepartement, sjefen for Norges største dagligvarekjede og sjefen for Norges Bondelag. Dette blir gøy!

Kjøp billett til Mat og Landbruk 2020 her