5 grunner til å melde seg på Mat og landbruk 2020

Mat og landbruk er Norges største og viktigste konferanse innen mat- og landbruksnæringen. Konferansen arrangeres allerede 14. januar 2020, og er dermed en perfekt kickoff på det nye tiåret. 

Vurderer du å melde deg på Mat og landbruk 2020?

Her er fem gode grunner til å kjøpe billett:

1. Du kommer til å lære noe nytt

Et kjent ordtak sier at «Den som tror han er ferdig utlært, er ikke utlært, men ferdig». På Mat og landbruk 2020 kommer alt fra næringslivsledere, politikere og forskere til sentrale beslutningstakere i landbruk og matindustri til å dele sine perspektiver på bærekraftig norsk matproduksjon i det kommende tiåret.

Se programmet her

2. Du vil bli inspirert

De dyktige foredragsholderne vil ikke bare gi deg ny kunnskap – de vil også inspirere! Vi kan også love at du vil bli inspirert av historiene til de dyktige kandidatene til Landbrukets innovasjonspris. For ikke å snakke om når du hører deltakerne på Landbrukets Innovasjonscamp presentere sine ideer for bruk av ressurser på avveie.

3. Du får svar på viktige spørsmål

Hva er egentlig bærekraftig matproduksjon om vi legger norske forhold til grunn? Hva vil det neste tiåret bringe for norsk landbruk og matindustri? Og hvilke ambisjoner og løsninger har næringen selv? Dette er spørsmålene som ligger til grunn for årets konferanse. Om du er nysgjerrig på svarene er det bare å møte opp!

4. Du får mingle

Deltakerne ved tidligere års konferanser sier at de setter stor pris på å både møte gamle kjente og knytte nye kontakter. Med god tid til lunsj, kaffepauser og ikke minst med minglemiddagen etter konferansens slutt er det gode muligheter for å hilse på nye mennesker og snakke med gamle kjenninger fra bransjen.

5. Det blir god mat og god stemning

Selvsagt blir det god mat laget på norske råvarer på Mat og Landbruk! I tillegg er det alltid god stemnings-garanti på Mat og landbruk.

Ikke gå glipp av moroa! Gjør som 150 andre allerede har gjort, og meld deg på Mat og Landbruk 2020.